fbpx

Bli pigg och fräsch!

Solarium finns på våra anläggningar i Eslöv, Bjuv, Åstorp och i Ljungbyhed och dessa behöver inte bokas i förväg. Det är dessutom tillåtet för icke-medlemmar att nyttja dessa då receptionen är öppen på anläggningen!

Få vad du betalar för – och lite till!

Vi är noga med att våra kunder alltid skall få valuta för sina pengar och har därför solarium från de ledande leverantörerna i branschen. Lysrörsbyte görs alltid innan behovet uppstår för att på så sätt alltid ge våra kunder den ultimata solupplevelsen. Dessutom försöker vi alltid hålla bra priser för våra kunder vilket innebär att du kan sola från 20 kronor och uppåt beroende på hur lång tid du vill sola. Du kan antingen köpa solpolletter i vår kyl eller i vår reception med kort eller så kan du välja att betala med mynt direkt i solariet (endast 10-or).

Vi sätter hygienen främst!

Alla våra solarium är givetvis godkända av Hälsovårdsmyndigheten och vi är väldigt noga med hygienen i solbäddarna varför vi regelbundet rengör dessa. Dessutom finns rengöringsmedel och solögon vid varje solarium att användas av våra kunder.