fbpx

Bokningsregler

Bokning gruppträningspass

Alla med aktivt träningskort kan enkelt boka sig till våra pass via vår hemsida, app eller i en biljettstation på anläggningen.

På hemsidan är användarnamnet ditt förnamn och lösenordet är dina 8 första siffror i ditt personnummer (ÅÅÅÅMMDD). Lösenordet kan du sedan själv gå in och ändra.
För att logga in på biljettstationen blippar du din nyckel i läsaren.
Har du problem med inloggningen kontakta receptionen.

OBS! På hemsidan visas både passen på alla våra anläggningar, tänk på att boka dig på rätt anläggning.

Bokningen till passen startar 4 dygn innan passets start och stänger på hemsidan 1 timme innan passets start, därefter går det att anmäla sig genom drop-in i mån av plats. Observera att du med dagtidskort endast kan boka dig på pass som startar mellan kl 7.00-15.00.

Du kan hämta ut din biljett i våra biljettstationer tidigast 1 timme och senast 15 minuter innan passets start. Biljetten lämnar du sedan till instruktören. Har du inte hämtat ut din biljett i tid kommer den att släppas så att andra deltagare har möjlighet att ta platsen.

Avbokning

Om du inte kan delta måste du avboka din plats. Det kan du göra fram till 2 timmar innan passets start.

Om du har missat att avboka dig tre gånger införs ett bokningsstopp och du kan då inte boka dig på pass i tre veckor.

OBS! Vi tar inte emot bokningar eller avbokningar via telefon!

Drop-in

De biljetter som inte blir uthämtade i tid kan vem som helst hämta ut 15 minuter innan passet startar. De kallas för drop-in biljetter och är inte ett bestämt antal, utan består av de platser som inte blivit bokade.

Provträna

Har du inget aktivt träningskort och vill provträna på ett av våra gruppträningspass går det bra mot en kostnad på 70 kr. Provträningen kan endast ske under receptionens öppettider och i mån av plats på passen. Ta kontakt med personalen om du vill provträna!