fbpx

KURSER HÖSTEN 2024 ESLÖV

Här hittar du all information om PT-Smallgroups och övriga kurser som kommer genomföras på anläggningen.

Viktminskningsgrupp STARTAR AUGUSTI 2024, anmälan öppnas 13 Maj 

Vem söker vi?

Vi har skapat en grupp för dig som behöver en nystart till en livsstilsförändring och som är motiverad att göra denna förändring tillsammans med andra i en sluten grupp. Du tränar i en grupp (max 16 personer) på vår anläggning i Eslöv en gång i veckan och på egen hand minst en gång i veckan. Vi gör invägning med hjälp av InBody vid första träffen och utvägning vid sista träffen.

Under första träffen har vi en grundläggande kostgenomgång med enkla tips för att ge dig verktygen för att klara av vardagen. Vi kommer inte gå på någon diet utan hitta en väg där vi styr om dina vanor.

Vi startar lugnt tillsammans och går igenom grundrörelser, lär känna kroppen och om det finns eventuella begränsningar. Belastningen ökas successivt.

 

Vad krävs av dig?

Du behöver vara redo att göra jobbet och lägga den tid och energi som krävs. Vi hjälper, peppar och ger dig alla verktyg du behöver.

Detta ingår:

  • Uppstartsträff
  • Hälsoföreläsning
  • 16 veckors guidning
  • 11 träningspass
  • 3 InBodymätningar
  • Kostupplägg
  • Sluten grupp för kommunikation

Träningstider –> Grupp 1: Tisdagar 17:30, Grupp 2: Torsdagar 17:30 exakta datum kommer närmre kursstart

Pris Medlem StudioAktiv24

  • 2495:-

Pris ICKE Medlem StudioAktiv24

  • 2995:-

Frågor?

  • Skicka din fråga till emelie@studioaktiv24.se. Meddela även om du vill delta i Grupp 1 (Tisdagar) eller Grupp 2 (Torsdagar).

Deltagare från våren 2024

JESSICA 49, 

+ 1 kg muskelmassa

– 7 % fettmassa

Varför gick du med i gruppen?

Jag såg anslaget uppsatt på anläggningen och funderade lite. Behövde ta tag i framförallt vikten. Att en av de andra deltagarna avslöjade att hon hade anmält sig, blev nog avgörande för att även jag hoppade på.

 

Uppnådde gruppen dina förväntningar?

Ja, det tycker jag. Träningen var hyfsat igång innan jag gick med i gruppen men har ökat på rejält med pepp från alla i gruppen och från PT:s.

För matens del så har det varit direkt avgörande att till en början verkligen hålla i och hålla ut. ”Ensam är inte stark”. Kunskapen hade jag redan tidigare men för att verkligen genomföra det behövde jag gruppen och kontroller.

 Har du behövt ändra ditt sätt att leva? Har du gått på diet?

Till viss del ändrat.

Jag har hållit mig till ett visst antal givna kalorier och skrivit upp dessa i en app men inga förbud av någon mat eller dryck. När kalorierna är slut så är de. Planerar jag rätt blir det hyfsat mycket mat och planerar jag fel så tar de slut fort. Man väljer oftast klokt med erfarenheten i fickan.

Är du nöjd med dina resultat?

Ja. Nu svarar kroppen som den ska på mat och träning. Jag vet hur jag gör för att få de resultaten som jag önskar. En bra start. Fortsättning följer!

 

Har du känt att dom Personliga Tränarna haft kunskap i att ändra en livsstil och kunna motivera dig på din resa?

Bred kunskap och framförallt pepp och roliga träningspass.

Rekommenderar du andra att gå med i kommande grupper?

Alla dar i veckan!!!