fbpx

Kom i form!

En kurs för dig som vill komma igång med din träning!

Ta chansen att lära dig mer om träning och hälsa tillsammans med andra i ett härligt gäng. Under ledning av våra utbildade instruktörer kommer vi att varva konditions- och styrketräning med rörlighet under 8 veckor.  Alla tränar efter sin förmåga och målsättning. Du behöver inte vara medlem hos oss för att delta i kursen.

Under kursens gång hjälper vi dig hur du ska hitta vägen till just ditt mål. Du kommer att träna i en sluten grupp, två träningspass per vecka.

För att du ska hitta den träningsform som just du trivs med och som gör att du fortsätter att träna, kommer du att få testa på Studioaktiv 24:s gruppträningsutbud och utomhusträning. Vi på Studioaktiv 24 tror nämligen på hållbarhet – att vi ska hålla för livet och ha kraft och energi för att kunna leva och må bra!

Du får:

  • 2 träningspass/vecka under 8 veckor.
  • Peppning av motiverande instruktörer.

Kostnad:

1 195 kr för 8 veckor.


Hörby:

Tid: vecka 36-43, tisdagar kl. 19:15-20:15 och torsdagar kl.17:15-18:15.

Max antal deltagare: 16 personer

Gruppen kommer att coachas av Anna Åhlander och Emilia Knutsson. Både Anna och Emilia är utbildade Personlig tränare och har lång erfarenhet av att leda gruppträningspass.

Sista anmälningsdag: 26 augusti.

Anmälan: Anmäl dig genom att maila till annapt@studioaktiv24.se. Ange ditt namn, ålder, email-adress och mobilnummer i din anmälan.


Eslöv:

Tid: vecka 37-44, tisdagar kl. 18:00-19:00 och torsdagar kl.17:00-18:00.

Max antal deltagare: 20 personer

Gruppen kommer att coachas av Emelie Löfgren som har lett gruppträning i 15 år, allt från Step, Cirkelträning, HIIT, seniorpass m.m.

Sista anmälningsdag: 30 augusti.

Anmälan: Anmäl dig genom att maila till emelie@studioaktiv24.se. Ange ditt namn, ålder, email-adress och mobilnummer i din anmälan.