Gruppträning ingår i våra träningskort!

Våra pass bokar du enkelt HÄR
eller via vår app ”Bokningsappen” som du kan ladda ner på App Store eller Android Market/Google Play. I appen registrera du dig via koden 1386 och loggar sedan in med dina användaruppgifter.

I samband med den nya lagen GDPR har vi ändrat vårt bokningssystem när det kommer till inloggningsuppgifter. Tecknade du kort efter den 25/5-18 är din mailadress ditt användarnamn och ditt  personnummer exklusive de fyra sista siffrorna – ex. 19850101 är ditt lösenord. Om du tecknade kort före den 25/5-18 är ditt förnamn ditt användarnamn och ditt personnummer exklusive de fyra sista siffrorna – ex. 19850101 är ditt lösenord.

Kontakta vår reception ifall du har problem med att boka dig på ett pass.

Hur schema och utbud ser ut hittar du under respektive anläggning (se länkar i menyn till höger). Observera att schema för gruppträningen kan komma att ändras till varje ny termin. Schemat kan även revideras under pågående termin om det är så att något pass regelbundet har dålig beläggning eller att en stark efterfrågan gör att det tillkommer fler pass. Beskrivning av passen hittar du längre ner på denna sida.

Bokningsregler

Bokning av pass

Alla med aktivt träningskort kan enkelt boka sig till våra öppna pass via vår hemsida eller i en biljettstation på anläggningen.

På hemsidan är användarnamnet ditt förnamn och lösenordet är dina 8 första siffror i ditt personnummer (ÅÅÅÅMMDD). Lösenordet kan du sedan själv gå in och ändra.
För att logga in på biljettstationen blippar du din nyckel i läsaren.
Har du problem med inloggningen kontakta receptionen.

OBS! På hemsidan och i appen visas passen på alla våra anläggningar, så tänk på att boka dig på rätt anläggning.

Bokningen till de öppna passen startar 4 dygn innan passets start och stänger på hemsidan 1 timme innan passets start, därefter går det att anmäla sig genom drop-in i mån av plats. Observera att du med dagtidskort endast kan boka dig på pass som startar mellan kl 7.00-15.00.

Du kan hämta ut din biljett i våra biljettstationer tidigast 1 timme och senast 15 minuter innan passets start. Biljetten lämnar du sedan till instruktören. Har du inte hämtat ut din biljett i tid kommer den att släppas så att andra deltagare har möjlighet att ta platsen.

Avbokning

Om du inte kan delta måste du avboka din plats. Det kan du göra fram till 2 timmar innan passets start.

Om du har missat att avboka dig två gånger införs ett bokningsstopp och du kan då inte boka dig på pass i två veckor.

OBS! Vi tar inte emot bokningar eller avbokningar via telefon!

Drop-in

De biljetter som inte blir uthämtade i tid kan vem som helst hämta ut 15 minuter innan passet startar. De kallas för drop-in biljetter och är inte ett bestämt antal, utan består av de platser som inte blivit bokade.

Provträna

Har du inget aktivt träningskort och vill provträna på ett av våra öppna gruppträningspass går det bra mot en kostnad på 70 kr. Provträningen kan endast ske under receptionens öppettider och i mån av plats på passen. Ta kontakt med personalen om du vill provträna!

Vill du boka ett eget privat pass?

Vi kan utöver våra öppna pass även erbjuda slutna grupper för vår gruppträning. På detta sätt vet man att man alltid har plats på passet och man kan få träningen mer individanpassad. Detta är populärt som friskvårdsaktivitet för företag men även för föreningar eller kompisgäng som vill boka enstaka eller flera pass hos oss. Hos oss kan man hyra enbart träningssalar om man själv har instruktör eller pass med våra instruktörer.

För info och prisuppgifter gällande detta kontakta vår företagssäljare Emma Einarsson på: emma.e@studioaktiv24.se eller på telefon 0707 337 502.

 

Les Mills Body Pump fokuserar på styrketräning till musik där du tränar igenom hela kroppen med hjälp av skivstång och vikter. Du bestämmer själv vikten på stången för att kunna utmana din kropp att nå de resultat du vill ha. Passar alla som vill träna upp sin styrka och uthållighet på ett enkelt, utmanande och roligt sätt. Passet är förkoreograferat och ser likadant ut vart du än tränar i hela världen.
Längd: 60 minuter.
Anläggningar: Eslöv, Hörby och Bjuv.

TRX betyder Total Body Resistance exercise och uppfanns av militären i USA. Här använder du din egen kropp som redskap i kombination med det funktionella TRX-bandet. I TRX tränar du upp din styrka, balans, rörlighet och bålstabilitet. Träningsformen passar alla oavsett nivå eller målsättning.
Längd: 60 minuter (Express-pass 30 minuter).
Anläggning: Eslöv och Hörby.

Box är ett kampsportinspirerat pass där du tränar upp din boxteknik, kondition, styrka och smidighet. På detta pass arbetar vi parvis med handskar och mitsar samt blandar slag och sparkar. Passet passar både dig med förkunskaper och dig som aldrig har boxats tidigare.
Längd: 60 minuter.
Anläggningar: Eslöv.

Detta Yoga-inspirerade Les Mills-pass inriktar sig på både kropp och själ. Här tränar du balans, rörlighet, styrka och avspänning. Body Balance kräver inga förkunskaper i Yoga.
Längd: 60 minuter.
Anläggningar: Bjuv

CXworx är ett kort och effektivt Les Mills-pass som tränar den så viktiga bålstabiliteten. På enbart en halvtimme utlovas det många roliga övningar för att öka styrka i både mage och ländrygg!
Längd: 30 minuter.
Anläggningar: Eslöv och Hörby.

Detta är ett cirkelträningspass där du både tränar upp din styrka och kondition. Vi använder oss av olika typer av utrustning, så som Kettlebells, TRX-band, egen kroppsvikt, bollar och fria vikter.

Längd: 45 minuter (Express-pass 30 minuter).
Anläggningar: Eslöv, Hörby och Bjuv.

Les Mills RPM  är ett cykelpass som tränar upp din konditionen samtidigt som du även blir starkare i både ben och bål. Men en härlig och motiverande musik leder instruktören dig genom bland annat bergstoppar och intervallträning. Passar både vältränade som nybörjare.
Längd: 45 minuter (Express-pass 30 minuter).
Anläggningar: Eslöv, Hörby och Bjuv.

Zumba är för dig som vill svettas, dansa och ha kul! Klassen kombinerar både konditionsträning, rörlighet och balans.
Längd: 60 minuter.
Anläggningar: Eslöv, Bjuv och Åstorp.

Les Mills GRIT är ett effektivt högintensivt konditionspass designat för att utmana dig fysiskt genom tuffa intervaller. I GRIT STRENGHT tränar du med skivstång, medan GRIT CARDIO kräver ingen utrustning. på Längd: 30 minuter.
Anläggningar: Eslöv och Hörby.