fbpx

Gruppträning ingår i våra träningskort!

Vi erbjuder gruppträningspass på våra anläggningar i Eslöv, Eslöv City, Hörby, Bjuv och Åstorp.

Våra pass bokar du enkelt HÄR eller via vår app ”Bokningsappen” som du kan ladda ner på App Store eller Android Market/Google Play. I appen registrera du dig via koden 1386 och loggar sedan in med dina användaruppgifter.

I samband med den nya lagen GDPR har vi ändrat vårt bokningssystem när det kommer till inloggningsuppgifter. Tecknade du kort efter den 25/5-18 är din mailadress ditt användarnamn och ditt  personnummer exklusive de fyra sista siffrorna – ex. 19850101 är ditt lösenord. Om du tecknade kort före den 25/5-18 är ditt förnamn ditt användarnamn och ditt personnummer exklusive de fyra sista siffrorna – ex. 19850101 är ditt lösenord.

Kontakta vår reception ifall du har problem med att boka dig på ett pass.

Hur schema och utbud ser ut hittar du under respektive anläggning (se länkar i menyn till höger).

Bokningsregler

Bokning av pass

Alla med aktivt träningskort kan enkelt boka sig till våra öppna pass via vår hemsida eller i en biljettstation på anläggningen.

På hemsidan är användarnamnet ditt förnamn och lösenordet är dina 8 första siffror i ditt personnummer (ÅÅÅÅMMDD). Lösenordet kan du sedan själv gå in och ändra.
För att logga in på biljettstationen blippar du din nyckel i läsaren.
Har du problem med inloggningen kontakta receptionen.

OBS! På hemsidan och i appen visas passen på alla våra anläggningar, så tänk på att boka dig på rätt anläggning.

Bokningen till de öppna passen startar 4 dygn innan passets start och stänger på hemsidan 1 timme innan passets start, därefter går det att anmäla sig genom drop-in i mån av plats. Observera att du med dagtidskort endast kan boka dig på pass som startar mellan kl 7.00-15.00.

Du kan hämta ut din biljett i våra biljettstationer tidigast 1 timme och senast 15 minuter innan passets start. Biljetten lämnar du sedan till instruktören. Har du inte hämtat ut din biljett i tid kommer den att släppas så att andra deltagare har möjlighet att ta platsen.

Avbokning

Om du inte kan delta måste du avboka din plats. Det kan du göra fram till 2 timmar innan passets start.

Om du har missat att avboka dig två gånger införs ett bokningsstopp och du kan då inte boka dig på pass i två veckor.

OBS! Vi tar inte emot bokningar eller avbokningar via telefon!

Drop-in

De biljetter som inte blir uthämtade i tid kan vem som helst hämta ut 15 minuter innan passet startar. De kallas för drop-in biljetter och är inte ett bestämt antal, utan består av de platser som inte blivit bokade.

Provträna

Har du inget aktivt träningskort och vill provträna på ett av våra öppna gruppträningspass går det bra mot en kostnad på 100 kr. Provträningen kan endast ske under receptionens öppettider och i mån av plats på passen. Ta kontakt med personalen om du vill provträna!

Vill du boka ett eget privat pass?

Vi kan utöver våra öppna pass även erbjuda slutna grupper för vår gruppträning. På detta sätt vet man att man alltid har plats på passet och man kan få träningen mer individanpassad. Detta är populärt som friskvårdsaktivitet för företag men även för föreningar eller kompisgäng som vill boka enstaka eller flera pass hos oss. Hos oss kan man hyra enbart träningssalar om man själv har instruktör eller pass med våra instruktörer.

För info och prisuppgifter gällande detta kontakta vår företagssäljare Emelie Löfgren på: emelie@studioaktiv24.se eller på telefon 0707 337 502.

Här kan du läsa mer om våra olika gruppträningspass:

CrossLine

CrossLine är en kul, utmanande och varierad gymträning uppdelad i zoner och tidsintervaller. I varje zon görs olika övningar med redskap från gymmet. Vi har olika varianter av CrossLine (CrossLine 55 (55 min), Crossline Express (35 min), CrossLine Senior. Passet inleds med att vi går igenom upplägget och de olika övningarna. Efter en funktionell uppvärmning är dags att köra igång. Du får guidning av en instruktör och pepp av gruppen, samtidigt som du får gå in i din träningsbubbla och jobba med övningarna i eget tempo.

Längd: 35 min & 45 min
Anläggning: Eslöv

Les Mills GRIT är ett effektivt högintensivt träningspassspass designat för att utmana dig fysiskt genom tuffa intervaller. Passet har olika inriktning med redskap som skivstänger, viktplattor, stepbräda och din egen kropp. GRIT passar dig som gillar att utmana dig fysisk och få en snabb genomkörare för puls och styrka. Det finns tre varianter av GRIT:

GRIT® Strength
Här använder du dig av skivstång, viktplattor och kroppsviktövningar för att maximera din muskelstyrka.

GRIT® Athletic
Explosiv spänstträning som gör dig snabbare och starkare. Här använder du dig av steplåda och viktplattor som redskap för att öka intensiteten.

GRIT® Cardio
Cardio får dig att ge allt och lite till. Maximera din uthållighet genom kroppsviktövningar som utmanar din kondition.

Längd: 30 min
Anläggningar: Eslöv och Hörby.

UXCross Eslöv Bjuv Hörby

UXCross ett cirkelträningspass där du både tränar upp din styrka och kondition. Vi använder oss av olika typer av utrustning, så som Kettlebells, TRX-band, egen kroppsvikt, bollar och fria vikter. Vi tränar efter intervaller med 40 sek jobb, 20 sek vila, 10 stationer och 3 varv. Under Expresspasset är intervallerna 30 sek jobb, 10 sek vila, 10 stationer och 3 varv.

Längd: 45 minuter (Express-pass 30 minuter).
Anläggningar: Eslöv, Hörby och Bjuv.

Mamma/Pappa-Bebis är ett gruppträningspass för dig som är föräldraledig och vill ta med din bebis till gymmet. Passet är i våra gruppträningssalar då barn inte tillåts i gymavdelningarna och du som förälder ansvarar för din bebis.

Passets individualiseras efter varje instruktör och du som deltagare kan alltid anpassa det efter din egen förmåga. Vi har fokus på att både träna puls och styrka med olika redskap och upplägg för att du ska få en så stor träningseffekt som möjligt. Om du är nybliven mamma och behöver hjälp med att komma igång efter en förlossning rekommenderar vi att du kontaktar våra personliga tränare med kunskap om träning efter- och under graviditet för individuell PT-träning eller deltar i våra PT-Smallgroup Mamma för att få en grund och kunskap om hur just du kan belasta din kropp vid träning.

Vi har skötbord på alla anläggningar som erbjuder Mamma/Pappa-Bebis och det finns även mikro i receptioner, för möjlighet att stanna kvar efter din träning.

Längd: 45 min
Anläggningar: Eslöv, Hörby och Bjuv.

CXworx är ett kort och effektivt Les Mills-pass som tränar den så viktiga bålstabiliteten. På enbart en halvtimme utlovas det många roliga övningar för att öka styrka i både mage och ländrygg!
Längd: 30 minuter.
Anläggningar: Eslöv, Hörby och Bjuv.

spinning Eslöv hörby Bjuv

Spinning är ett konditionspass där du har cykeln som redskap och tränar i intervaller till musik och ett upplägg gjort individuellt av varje instruktör. Här blir du svettig, får träna ben och jobba ordentligt med din puls!

Perfekt för dig som vill ha en enkel och utmanande genomkörare där inga förkunskaper krävs, passar både nybörjare som vältränad.

Längd: 60 min, 45 min, Express 30 min
Anläggningar: Eslöv, Hörby och Bjuv.

Les Mills RPM är ett cykelpass som tränar upp din konditionen samtidigt som du även blir starkare i både ben och bål. Men en härlig och motiverande musik leder instruktören dig genom bland annat bergstoppar och intervallträning. Passar både vältränade som nybörjare.
Längd: 45 minuter (Express-pass 30 minuter).
Anläggningar: Eslöv, Hörby och Bjuv.

High intensity interval training (HIIT) tränar vi hela kroppen med ett upplägg som är individuellt för varje instruktör. Vi jobbar i olika typer av intervaller, såsom cirkel, tabata, stegar, AMRAP, EMOM m.m. och jobbar både styrka och kondition med olika typer av redskap. Detta pass är för dig som vill ha en riktigt genomkörare och kan självklart anpassa träningen efter din nivå då instruktören är redo med alternativ som passar din förmåga. Oavsett hur tränad du är, kommer du att få toppa din puls!

Längd: 45 min, Express 30 min
Anläggningar: Eslöv, Åstorp och Bjuv.

Bodystep Eslöv Hörby

Les Mills BodyStep är en atletisk version av step-up med ledorden energi, kraft och glädje! Här tränar vi kondition och koordination med enkla steg och rörelser på, över och runt brädan varvat med styrkeövningar. Detta passar dig som vill träna kondition, styrka och koordinera dig till musik med stepbräda och viktplattor som redskap. Du behöver inga förkunskaper utan kan steppa båda som nybörjare och träningsvan.

Längd: 60 min, 45 min, Express 30 min
Anläggningar: Eslöv och Hörby.

Sprint Bjuv

Les Mills SPRINT™ är högintensiv intervallträning på cykel. Passet är jämförbart med Les Mills GRIT™ fast med cykeln som redskap. Här jobbar vi med kraft, styrka och hastighet och ger dig maximalt resultat! Du behöver inte vara en cyklist, men det är en fördel om du har träningsvana.

Längd: 30 min
Anläggningar: Bjuv.

bodyattack Eslöv

Les Mills BodyAttack är sportinspirerad konditionsträning med aerobic som grund, som utmanar din kondition, styrka och uthållighet. Det är ett högintensivt intervallpass där atletiska rörelser kombineras med styrke- och stabilitetsövningar i koordination till musiken. Dynamiska rörelser och pulshöjande musik motiverar dig från start till slut, perfekt för dig som vill ha en energikick!

Längd: 60 min, 45 min, Express 30 min
Anläggningar: Eslöv

Boxning Eslöv Bjuv

Box är ett kampsportinspirerat pass där du tränar upp din boxteknik, kondition, styrka och smidighet. På detta pass arbetar vi parvis med handskar och mitsar samt blandar slag och sparkar. Passet passar både dig med förkunskaper och dig som aldrig har boxats tidigare.
Längd: 60 min och 45 min.
Anläggningar: Eslöv och Bjuv.

Zumba är för dig som vill svettas, dansa och ha kul! Klassen kombinerar både konditionsträning, rörlighet och balans.
Längd: 60 minuter.
Anläggningar: Eslöv, Åstorp och Bjuv.

Tabata skåne

Tabata är en intervallform som innebär att du jobbar i 20 sek, vilar i 10 sek och upprepar det 8 gånger. En tabata kan innehålla en eller flera övningar som du upprepar enligt intervallen och kan vara såväl styrkeövning som kondition, med eller utan redskap. Passets längd avgör hur många rundor Tabata som hinns med. Detta är ett upplägg som är lätt att anpassa individuellt efter din förmåga och garanterat ger dig en möjlighet till utmaning.

Längd: 45 min, Express 30 min
Anläggningar: Eslöv och Bjuv (Ett koncept som finns på våra Hiit-pass).

Les Mills BodyPump fokuserar på styrketräning till musik där du tränar igenom hela kroppen med hjälp av skivstång och vikter. Du bestämmer själv vikten på stången för att kunna utmana din kropp att nå de resultat du vill ha. Passar alla som vill träna upp sin styrka och uthållighet på ett enkelt, utmanande och roligt sätt. Passet är förkoreograferat och ser likadant ut vart du än tränar i hela världen.
Längd: 60 min, 45 min, Express 30 min.
Anläggningar: Eslöv, Hörby och Bjuv.

seniorträning Eslöv hörby Bjuv åstorp

Passen Seniorträning 60+  är anpassade för att passa en äldre målgrupp och ligger på dagtid. Du tränar efter din egen förmåga och våra instruktörer ger dig alternativ för att kunna utmana dig optimalt, oavsett träningsform.

Längd: 45 min, 60 min
Anläggningar: Eslöv, Åstorp, LjungbyhedHörby och Bjuv.

OutdoorCross/Hiit är ett högintensivt pass utomhus, där du bland annat får prova på andra typer av utrustning och övningar, än vad som finns inne på gymmet, exempelvis att välta däck. Det är ett roligt och utmanande pass som vi främst kör under sommaren och våren.
Längd: 30 minuter, 45 minuter eller 60 minuter.
Anläggningar: Eslöv och Hörby.

TRX betyder Total Body Resistance exercise och uppfanns av militären i USA. Här använder du din egen kropp som redskap och motstånd i kombination med det funktionella TRX-bandet. I TRX tränar du upp din styrka, balans, rörlighet och bålstabilitet. Träningsformen passar alla oavsett nivå eller målsättning.
Längd: 60 minuter, Express 30 minuter
Anläggningar: Eslöv och Hörby