fbpx

GRUPPTRÄNING

GRUPPTRÄNINGSSCHEMA FÖR DIN ANLÄGGNING

HÖRBY

BJUV

SJÖBO

EKEBY

ESLÖV

ESLÖV CITY

Här kan du läsa mer om våra gruppträningspass

Dra pekaren över bilden för information om passet!

Les Mills BODYSTEP

Les Mills BodyStep är en atletisk version av step-up med ledorden energi, kraft och glädje! Här tränar vi kondition och koordination med enkla steg och rörelser på, över och runt brädan varvat med styrkeövningar. Detta passar dig som vill träna kondition, styrka och koordinera dig till musik med stepbräda och viktplattor som redskap. Du behöver inga förkunskaper utan kan steppa båda som nybörjare och träningsvan.

Les Mills CORE

Les Mills CORE är ett effektivt Les Mills-pass som tränar den så viktiga bålstabiliteten. Med redskap som gummiband och viktplattor ger detta dig allt du behöver för en stabil bål. Under passet arbetar ni i olika former av intervaller där även ben och rumpa får en riktig genomkörare. Passet håller högt tempo och körs i 30 minuter. Gör dig redo för en riktig svettfest.

Les Mills GRIT

Les Mills GRIT är ett effektivt högintensivt träningspassspass designat för att utmana dig fysiskt genom tuffa intervaller. Passet har olika inriktning med redskap som skivstänger, viktplattor, stepbräda och din egen kropp. GRIT passar dig som gillar att utmana dig fysisk och få en snabb genomkörare för puls och styrka. Det finns tre varianter av GRIT: Cardio, Atletic, Strength.

Les Mills BODYBALANCE

BODYBALANCE är en varsam blandning av yoga, tai chi och pilates som gör dig centrerad och lugn. Med hjälp av fokusering, andning och en serie noga utvalda rörelsekombinationer tränar du funktionell styrka, balans och rörlighet till mjuk musik.

Les Mills BODYPUMP

Les Mills BodyPump fokuserar på styrketräning till musik där du tränar igenom hela kroppen med hjälp av skivstång och vikter. Du bestämmer själv vikten på stången för att kunna utmana din kropp att nå de resultat du vill ha. Passar alla som vill träna upp sin styrka och uthållighet på ett enkelt, utmanande och roligt sätt. Passet är förkoreograferat och ser likadant ut vart du än tränar i hela världen.

Les Mills BODYSTEP

Les Mills BodyAttack är sportinspirerad konditionsträning med aerobic som grund, som utmanar din kondition, styrka och uthållighet. Det är ett högintensivt intervallpass där atletiska rörelser kombineras med styrke- och stabilitetsövningar i koordination till musiken. Dynamiska rörelser och pulshöjande musik motiverar dig från start till slut, perfekt för dig som vill ha en energikick! Körs i 30 min, 45 min och 60 min.

Spinning

Spinning är ett konditionspass där du har cykeln som redskap och tränar i intervaller till musik och ett upplägg gjort individuellt av varje instruktör. Här blir du svettig, får träna ben och jobba ordentligt med din puls!

Perfekt för dig som vill ha en enkel och utmanande genomkörare där inga förkunskaper krävs, passar både nybörjare som vältränad. Körs i 30 min, 45 min och 60 min.

CROSSLINE

CrossLine är en kul, utmanande och varierad konditionsträning uppdelad i zoner och tidsintervaller. I varje zon görs olika total övningar med redskap från gymmet. Vi har olika varianter av CrossLine (CrossLine 45 (45 min) och Crossline Express (35 min). Passet inleds med att vi går igenom upplägget och de olika övningarna. Efter en funktionell uppvärmning är dags att köra igång. Du får guidning av en instruktör och pepp av gruppen, samtidigt som du får gå in i din egen träningsbubbla och jobba med övningarna i eget tempo.

SENIOR Cirkel

SENIOR Cirkel är ett pass där hela kroppen körs igenom. Olika former av tidsintervaller och övningar som ger kroppen en riktig genomkörare. 

Skivstång

SKIVSTÅNG – Här jobbar du igenom hela kroppen med en skivstång som du själv styr vikten på. Instruktören guidar dig i teknik och hastighet. Låt musiken peppa dig till ett härligt helkroppspass!

HIIT

High intensity interval training (HIIT) tränar vi hela kroppen med ett upplägg som är individuellt för varje instruktör. Vi jobbar i olika typer av intervaller, såsom cirkel, tabata, stegar, AMRAP, EMOM m.m. och jobbar både styrka och kondition med olika typer av redskap. Detta pass är för dig som vill ha en riktigt genomkörare och kan självklart anpassa träningen efter din nivå då instruktören är redo med alternativ som passar din förmåga. Oavsett hur tränad du är, kommer du att få toppa din puls!

BOX

Box är ett kampsportinspirerat pass där du tränar upp din boxteknik, kondition, styrka och smidighet. På detta pass arbetar vi parvis med handskar och mitsar samt blandar slag och sparkar. Passet passar både dig med förkunskaper och dig som aldrig har boxats tidigare. Körs i 45 min och 60 min.

UX-Cross

UXCross ett cirkelträningspass där du både tränar upp din styrka och kondition. Vi använder oss av olika typer av utrustning, så som Kettlebells, TRX-band, egen kroppsvikt, bollar och fria vikter. Vi tränar efter intervaller med 40 sek jobb, 20 sek vila, 10 stationer och 3 varv. Under Expresspasset är intervallerna 30 sek jobb, 10 sek vila, 10 stationer och 3 varv. Finns i 45 min, Express och senior.

SENIOR Stolsgympa

På detta passet utgår vi från stolen som hjälpmedel. Styrkan görs sittande och stående. En del pulshöjande övningar görs i takt till musiken. Vill du köra ett glädjefullt pass med massor av energi är detta passet för dig.

Les Mills BODYATTACK

BODYATTACK  är ett sportinspirerat konditionspass som utmanar och utvecklar din styrka, kondition och uthållighet. Denna högintensiva klass kombinerar atletiska aerobic-inspirerande rörelser med styrka och stabiliseringsövningar, allt till häftig energidrivande musik. Liksom alla Les Mills program, släpps var tredje månad ny musik och koreografi.

Tidsformat: 30, 60 minuter

OUTDOOR

OutdoorCross/Hiit är ett högintensivt pass utomhus, där du bland annat får prova på andra typer av utrustning och övningar, än vad som finns inne på gymmet, exempelvis att välta däck. Det är ett roligt och utmanande pass som vi kör på med året om.

TRX

TRX betyder Total Body Resistance exercise och uppfanns av militären i USA. Här använder du din egen kropp som redskap och motstånd i kombination med det funktionella TRX-bandet. I TRX tränar du upp din styrka, balans, rörlighet och bålstabilitet. Träningsformen passar alla oavsett nivå eller målsättning.

CORE

CORE är ett effektivt pass som tränar mage, rygg, höft och rumpa. Med redskap som gummiband, viktplattor och bräda ger detta dig allt du behöver för en stabil bål. Under passet arbetar ni i olika former av intervaller där även flåset kommer kännas av. Passet körs i 30 eller 45 min.g redo för en riktig svettfest.

Piloxing

PILOXING® SSP är det ursprungliga formatet som gjorde PILOXING® till en global framgång. Det är en unik blandning av två av branschens mest kraftfulla och tidlösa discipliner Pilates och Boxning. PILOXING® SSP lägger dessutom till ett tredje element av dans i denna högintensiva intervallträning. Detta dynamiska program tar dig genom kraftfulla boxningskombinationer genom stärkande Pilatesrörelser till att helt släppa lossi dans, och tillbaka igen. Aldrig har du njutit av att svettas så mycket.

Passet finns även som PILOXING KNOCKOUT,

En utmanande härlig blandning av skuggboxning, hardcore pilates och explosiv plyometrisk träning. 3 min flås följt av superset på 2min i 6 rounds ger en riktig knockout!

PILOXING® SSP. Inga förkunskaper krävs

GYMPA INTENSIV

GYMPA INTENSIV passar dig som vill träna tyngre kroppsviktsövningar i naturliga intervaller till musikens skiftningar. Du får uppleva kontraster – glatt och spänstigt, tungt och kraftfullt eller elastiskt och harmoniskt.

Du får träna kondition, styrka och rörlighet i en smart allt-i-ett-lösning. Det är effektiv träning med både drivande och djupfinnPassea förflyttningar med variation i rörelser, karaktär och tempo.

GYMPA SOFT

Gympa soft är vår energifulla och hoppfria variant för den som gillar funktionell medryckande träning till musik. Du får uppleva kontraster – glatt och spänstigt, stärkande och kraftfullt eller mjukt och harmoniskt på dina villkor. 

Du får träna kondition, styrka, rörlighet och balans i en smart allt-i-ett-lösning. Det blir rejäl träning med uppbyggande förflyttningar och variation i rörelser, karaktär och tempo. 

YOGA

YinYoga Yin yoga är en lugn form av yoga med fokus på sittande och liggande passiva positioner som hålls under en lång stund (minst 3-5 minuter) i syfte att stimulera leder och vävnader. Framförallt i rygg, höfter och ben som ger ökad rörlighet samt aktiverar energiflöden i kroppen. Vissa positioner kan kännas intensiva och utmanande. Med hjälp av filtar och block anpassas positionerna efter dina förutsättningar.

HathaYoga – Fysisk Dynamisk

En kombination av uthållighet, smidighet och balans genom statiska och dynamiska positioner. Tillsammans med andningsövningar och meditation når du även avslappning och mental styrka. Klassen utgår från individen och kan vara såväl stilla som flödande. Yoga soft En mildare och mjukare typ av den aktiva Hathayogan. Vi undviker övningar som växlar snabbt mellan olika lägen.