Jobba hos oss!

Om oss: Vår verksamhet växer och vi söker nu fler kollegor. Studioaktiv 24 är en dynamisk verksamhet med sex olika anläggningar belägna i Eslöv, Hörby, Bjuv, Åstorp och Ljungbyhed. Vår mission är att inspirera och engagera människor till ett hälsosammare liv. Vi söker dig med mycket energi och som drivs av att möta nya människor. Till rätt person erbjuder vi en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter. 

Sedan öppningen 2007 har vi specialiserat oss inom träning, men i takt med att vi har öppnat fler anläggningar vill vi nu även utveckla vårt koncept. Vi vill kunna erbjuda ett helhetskoncept, med både träning, massage och nu även sjukgymnastik. Under våren 2018 öppnade vi därför StudioRehab, som ligga i anslutning till vår anläggning i Eslöv. Vår vision är att StudioRehab ska bestå av ett team på två fysioterapeuter, en naprapat och en massör.  

Lediga tjänster:

  1. Anläggningsansvarig i Eslöv
  2. Gruppträningsinstruktörer till samtliga anläggningar.
  3. Receptionist till anläggningarna i Ljungbyhed, Åstorp och Bjuv.
  4. Personliga tränare till samtliga anläggningar

1. Anläggningsansvarig i Eslöv

Nu söker vi efter en driven och social person till tjänsten som anläggningsansvarig i Eslöv. Brinner du för träning och hälsa? Drivs du av att ha varierande arbetsuppgifter och ett stort eget ansvar? Är du dessutom social och trivs med att ha stor kundkontakt? Då kan du vara rätt person för oss!

I tjänsten ingår ansvar för våra två anläggningar i Eslöv, bemanning av reception, städ och underhåll av anläggningarna , schemaläggning, gruppträningsansvar samt även ledning av gruppträningspass för bl.a. seniorer. Det är meriterande om du är utbildad personlig tränare, men det är inget krav. Dock ska du ha erfarenhet av att arbeta på ett gym. Vi ser gärna även att du har en känsla för struktur och organisering, samt kunskap och erfarenhet av word och excel.

Tjänstgöringsgrad: 70-100% beroende på kvalifikationer och arbetstider. Arbetstiden är fördelad både dag- och kvällstid.

Lön: enligt överenskommelse.

Ansökan: skicka ditt CV och personligt brev till jobb@studioaktiv24.se

Sista ansökningsdag: 4 november.

2. Receptionist till Ljungbyhed, Åstorp och Bjuv!

Är du en serviceinriktad person som trivs i en kundnära roll? Brinner du dessutom för träning? Då kan du vara rätt person för oss! Vi söker en receptionist till våra anläggningar i Åstorp och Ljungbyhed, samt vikarie till Bjuv.  I tjänsten ingår varierande arbetsuppgifter med allt från bemanning av receptionen och städ och underhåll av anläggningen. Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta som receptionist eller har arbetat inom träningsbranschen, men det är inget krav. Arbetstiderna är främst eftermiddag och kväll.

Tjänstgöringsgrad: timanställning.

Tillträde: snarast.

Krav: rökfri.

Ansökan: Mailas ditt  CV och personligt brev till jobb@studioaktiv24.se, märk ansökan med ”Timanställning Åstorp/Ljungbyhed” i ämnesraden.

3. Gruppträningsinstruktörer

Är du glad och social och älskar att inspirera andra till att träna? Brinner du dessutom för gruppträning? Då behöver vi dig i vårt instruktörsteam!

Just nu söker vi gruppträningsinstruktörer till följande koncept:
BODYPUMP: är en förkoreograferat vikt- & skivstångsbaserat pass.
CXWORX: är en förkoreograferat bålpass.
BODYBALANCE eller Yoga: rörlighetspass
HIIT: är ett högintensivt pass, för ökad kondition, muskeltillväxt och fettförbränning.
Box: är ett kampsportinspirerat pass. 
Spinning
 
Du behöver inte vara utbildad instruktör för att ansöka. För rätt person erbjuder vi utbildning.
Ansökan: Mailas ditt  CV och personligt brev till jobb@studioaktiv24.se, märk ansökan med ”Gruppträningsinstruktör” i ämnesraden.

4. Vill du arbeta som personlig tränare hos oss?

Vi söker efter utbildade personliga tränare till våra anläggningar i Eslöv, Hörby, Bjuv, Åstorp och Ljungbyhed.

Som Personlig Tränare hos oss erbjuds ett varierande jobb, där kundernas träning står i fokus. I rollen som personlig tränare kommer du att coacha och inspirera andra till att nå sina mål och leva ett hälsosamt liv. Du kommer att komma i kontakt med olika människor, därför är det ett krav att du är social och har ett intresse för människor. Självklart ska du även älska att träna och leva som du lär. Du planerar själv in ditt arbete och sköter kontakten med dina kunder, därför är det även viktigt att du kan bygga upp din egna kundbas och utveckla långsiktiga relationer.

Vi söker dig som:

  • är relationsskapande och bra på försäljning.
  • har ett stort intresse för träning.
  • är lösningsorienterad och strukturerad.
  • har en relevant utbildning som personlig tränare, genom exempelvis Eleiko, Safe Education, The academy eller motsvarande.

 

Som personlig tränare hos oss får du tillgång till det praktiska verktyget Exorlive, för att konstruera träningsprogram och för att planera dina kunders träning. Du får även egna visitkort och mailadress.

Arbetslivserfarenhet:
Meriterande, men ej ett krav.

Språkkrav:
Flytande i tal och skrift i svenska och goda kunskaper i engelska.

Lön:
Timlön.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Bli en del av vårt rehab-team!

Vill du arbeta i helt nyrenoverade och ljusa lokaler med en modernt inredd rehabyta och dessutom till mycket förmånliga hyresvillkor? Drivs du förutom detta av att arbeta i ett team? Då är det dig vi söker. Vi utvecklar vår verksamhet i Eslöv och kommer nu även ha en rehabavdelning med hög standard, där tanken är att bygga upp ett team bestående av två fysioterapeuter, en naprapat och en massör. Som fysioterapeut/sjukgymnast och naprapat hos oss hyr du ett eget behandlingsrum på 12 m². Träningsytan på vår rehabavdelning är 100 m². Kravet vi har är att du har en egen etablering som fysioterapeut/sjukgymnast.