fbpx

FRISKVÅRD FÖR PRIVATPERSONER

Friskvård är ett samlingsbegrepp på åtgärder som stimulerar en person till egna aktiva hälsobefrämjande insatser, det vill säga att hålla sig frisk genom sunda levnadsvanor. Sunda levnadsvanor som ofta framhålls är lämplig kost, fysisk aktivitet och goda sömnvanor.

 

Vi arbetar med två friskvårdsleverantörer som är till för dig vars arbetsgivare är kopplade till dessa. Om din arbetsgivare inte är knutna till någon speciell friskvårdsleverantör kan du få ut intyg/kvitto på ditt köp som levereras tillbaka till din arbetsplats.

BENIFY

Via din arbetsgivare har du ett inlogg till denna portal där du själv gör köpet på hemsida/app och betalar mellanskillnaden om inte friskvårdsbidraget räcker till hela köpet.

EPASSI

Om din arbetsgivare är kopplade till EPASSI loggar du in med BankID i App eller på hemsidan och gör köpet NÄR DU STÅR PÅ VÅR ANLÄGGNING. Mellanskillnaden betalas i vår kassa med kort eller swisch.

EDENRED

När du får dina friskvårdspengar via Edenred, behöver du inte göra egna utlägg. Du betalar din friskvårdsaktivitet på plats eller online med ditt kort och redovisar därefter kvittot i appen MyEdenred Sweden. I appen kan du också alltid enkelt ha koll på ditt saldo och dina gjorda transaktioner.

Frågor?

Kontakta Emelie Löfgren