Vi bygger om i Hörby och Eslöv City!

Detta firar vi med att släppa 50 stycken träningskort i Hörby och Eslöv för 199 kr/mån i 12 månader!

 

Erbjudandet startar 20/7-20 och varar så länge korten räcker (dock längst till 24/7-20).

 

Hörby-anläggningen får en helt nybyggd spinningsal på andra plan med en modern och inspirerande design. För dig som är intresserad av styrketräning väntas en större yta för fria vikter.

I Eslöv city står en helt ny funktionell yta klar i slutet av augusti. För dig som älskar gruppträning kan vi nu stolta meddela att vi kör i gång med gruppträning i höst i city! Avdelningen för fria vikter byggs även om och flyttas och får därmed större plats.

Villkor: Erbjudandet avser vårt dygnet runt kort (betalning via ag.) och gäller för dig som inte har ett aktivt träningskort hos Studioaktiv 24. Gruppträning och träning på alla våra anläggningar ingår. Efter 12 månader uppgår priset till ord. pris (299 kr/mån). 12 månaders bindningstid och 3 månaders uppsägningstid gäller. Startavgift på 350 kr tillkommer för nya medlemmar. Erbjudandet går att teckna på anläggningen i Hörby och på våra anläggningar i Eslöv från den 20/7-20 och varar så länge korten räcker (dock längst till 24/7-20). Läs mer här vad som gäller för dig som är under 18 år. 

Nu kör vi igång med vår utomhusträning!

 

 

Våra utomhuspass utmanar både din kondition och styrka och för varje gång är det nya övningar. En peppande instruktör är med och instruerar och motiverar alla deltagare till att prestera sitt max. Träningsutrustningen varierar på anläggningarna.

OutdoorCross är ett cirkelträningspass utomhus, där du både tränar upp din styrka och kondition. Vi tränar efter intervaller med 40 sek jobb, 20 sek vila, 10 stationer och 3 varv. Under Expresspasset är intervallerna 30 sek jobb, 10 sek vila, 10 stationer och 3 varv.

Längd: 45 minuter (Express-pass 30 minuter).
Anläggningar: Eslöv, Hörby och Bjuv.

Outdoor Hiit är ett högintensivt utomhuspass, där uppägget bestäms av instruktören och kan variera. Vi jobbar i olika typer av intervaller, såsom cirkel, tabata, stegar, AMRAP, EMOM m.m. Detta pass är för dig som vill ha en riktigt genomkörare! Träningen går att anpassa efter din nivå och instruktören är redo med alternativ till övningar som passar din förmåga. Oavsett hur tränad du är, kommer du att få toppa din puls!

Längd: 30 min, 45 min eller 60 min.
Anläggningar: Eslöv, Åstorp , Hörby och Bjuv.

OutdoorCross Senior är ett utomhuspass som är anpassat för en äldre målgrupp och ligger på dagtid. Du tränar efter din egen förmåga och våra instruktörer ger dig alternativ för att kunna utmana dig optimalt, oavsett träningsvana.

Längd: 45 min, 60 min
Anläggningar: EslövHörby och Bjuv.

Outdoor Tabata är en intervallform som innebär att du jobbar i 20 sek, vilar i 10 sek och upprepar det 8 gånger. En tabata kan innehålla en eller flera övningar som du upprepar enligt intervallen och kan vara såväl styrkeövning som kondition, med eller utan redskap. Detta är ett upplägg som är lätt att anpassa individuellt efter din förmåga och garanterat ger dig en möjlighet till utmaning.

Längd: 30 min.
Anläggningar: Eslöv.

Är du inte medlem hos oss? Det går bra att anmäla sig till ett provpass. Priset är 100 kr/pass och anmälan görs genom att ringa till vår reception på 010-495 24 24

Här kan du se våra anläggningars gruppträningschema:

Eslöv
Hörby
Bjuv
Åstorp

Vill du boka in ett privat pass?

Är du sugen på att boka in ett OutdoorCross-pass med dina kollegor eller dina kompisar? Eller varför inte som en rolig aktivitet på möhippan eller svensexan? Det går även att boka privata pass hos oss, där ni får tillgång till både vår utrustning och en instruktör. Ta kontakt med vår företagssäljare Emma för mer information.


Våra åtgärder mot Coronaviruset.

Vi på Studioaktiv 24 tar smittospridningen på största allvar. I nuläget är alla Studioaktiv 24:s träningsanläggningar öppna som vanligt. Vi följer noga Folkhälsomyndighetens och regeringens rekommendationer och uppdaterar direkt om läget skulle förändras. Allt för att våra medlemmar ska känna sig trygga.

Våra åtgärder:

 • Vi har utöver våra ordinarie städrutiner satt in extra städresurser för att rengöra omklädningsrum, toaletter, träningsytor och utrustning med destileringsmedel med jämna mellanrum.
 • Handsprit och tvål finns ute på alla anläggningar och vi uppmanar alla våra medlemmar och personal att tänka extra mycket på hygienen. Vi vill att ni både före och efter användandet av träningsutrustning och maskiner torkar av dessa med destileringsmedel.
 • Alla anställda som får förkylningssymptom uppmanas att stanna hemma. Anställda som befunnit sig utomlands ska stanna hemma i 14 dagar.
 • Vi kommer tills vidare tillåta sena avbokningar i vårt system för att undvika att medlemmar kommer hit med symtom. Varningar vid sen avbokning kommer därmed inte att skickas ut under denna period. Vi ber er avboka gruppträningspass och stanna hemma om ni känner er krassliga eller har förkylningssymptom. Vi kommer att ställa in gruppträningspass med 0 bokningar två timmar innan passtart.
 • Vi förbehåller oss rätten att ställa in gruppträningspass med färre än 3 bokningar. Därför är det viktigt att ni bokar in er på gruppträningspass som ni planerar att gå på.
 • Vi erbjuder virtuell träning genom Les Mills On Demand som du kan utföra på gymmet, hemma eller i trädgården. Här kan du läsa mer om Les Mills On Demand.
 • Vi erbjuder ett träningsprogram till seniorer som även det kan utföras på gymmet, hemma eller i trädgården. Skicka ett mail till kontakt@studioaktiv24.se så får du ett träningsprogram skickat till dig.

VAD KAN DU GÖRA?

 • God hygien är av högsta vikt i virustider. Tvätta händerna ordentligt och ofta och hosta/nys i armvecket!
 • Vi ber er vänligt men bestämt att inte besöka våra träningsanläggningar ifall du har förkylningssymptom eller känner dig krasslig. Om du har befunnit dig utomlands ska du även stanna hemma i 14 dagar av säkerhetsskäl.

Om du har ytterligare frågor, når du oss på:

Du kan även komma och prata med oss i receptionen.


alla hjärtans dag

Vem vill du träningsdejta på alla hjärtans dag? Ta med en vän på alla hjärtans dag, den 14/2 så bjuder vi din vän på en kostnadsfri provträning.

 

Gäller under receptionens öppettider i Eslöv (Per Håkanssons väg 38), Hörby, Bjuv och Åstorp. Den som ska provträna måste ha fyllt 18 år.

Öppettider den 14/2:

Eslöv (Per Håkanssons väg 38): 8.00-10.30 & 15.00-17.00 (extraöppet denna dag 15.00-17.00)
Hörby: 8.00-11.000 & 15.00-17.30
Bjuv: 8.00-11.000 & 15.00-17.30
Åstorp: 15.00-17.30


gruppträning utmaning

Vill du testa på en riktig utmaning och samtidigt ha chansen att vinna två fria träningsmånader hos oss?

Då ska du vara med i gruppträningsutmaningen i februari! Perfekt både för dig som älskar gruppträning och även för dig som vill testa på något nytt.
Utmaningen går ut på att du ska prova 5 olika gruppträningspass under februari. Utmaningskort finns att hämta i receptionen eller av din instruktör från och med v.5. Efter varje pass ber du din instruktör att signera på kortet. Utmaningeskorten lämnas in i receptionen senast 4/3-20. Vinnarna meddelas via sms eller mail fredagen den 6/3-20.
Utmaningsperiod: 1/2-20 t.o.m. 29/2-20.
Pris: Två fria träningsmånader! Vi kommer att utse två vinnare i Eslöv, två vinnare i Hörby och två vinnare i Bjuv/Åstorp. Det går även bra att ge bort vinsten till en vän.
 
Vem vill du utmana?

Våra bästa tips på morsdagspresenter!

Skäm bort din mamma på söndag genom att ge henne en riktigt hälsosam present! 
 
Här kommer våra bästa tips på morsdagspresenter:
 
 • Massage – Skäm bort din mamma ordentligt genom att ge henne en massage med en av våra välutbildade massörer.
  Pris: från 330 kr. Läs mer om våra massörer och priser här. 
 • PT Duo – Tillsammans med en personlig tränare tränar du och din mamma ihop. Ett roligt och svettigt sätt att umgås på!
  Pris: från 700 kr. Läs mer om PT duo här. 
 • PT-timme – Ge din mamma en hälsosam spark i baken och låt en PT hjälpa henne att nå sina träningsmål.
  Pris: från 590 kr. Läs mer om Personlig träning här. 
 • Prova-på-pass på gymmet – Ta med din mamma och riv av ett pass på gymmet ihop eller varför inte testa på ett gruppträningspass ihop?
  Pris: 100 kr. Provträning sker under receptionens öppettider. Om ni vill boka ett gruppträningspass kontakta vår reception på 010-495 24 24

Nu lanserar vi BARNRUM!

Nu kan du träna i lugn och ro på våra anläggningar i Eslöv (Per Håkanssons väg), Hörby, Bjuv och Åstorp och samtidigt ha med ditt barn. Att hinna med att träna som förälder är inte det lättaste. För att underlätta för våra medlemmar har vi därför öppnat upp barnrum.

Tidningar och böcker finns på plats. Övriga leksaker/pyssel/Ipad medtages själva.

Om du vill lämna ditt barn i ett av våra barnrum under tiden du är och tränar måste du i förväg komma in till vår reception och fylla i ett särkilt avtal.

Läs noggrant igenom våra regler för att använda våra barnrum:

 • Endast barn som är så stora nog att klara sig själva får vistas i våra barnrum. De ska vara blöjfria och får inte vistas i gymmen alls.
 • Målsman ansvarar för sitt barn i barnrummet och att de inte, under några omständigheter, vistas i gymmet.
 • Målsman måste anmäla till reception vid varje tillfälle som barnrummet ska nyttjas.
 • Barnrummen får endast användas under receptionens öppettider.
 • Är det två föräldrar som nyttjar rummet till samma barn ska båda skriva under varsitt avtal.
 • Vår personal ansvarar inte för barn som befinner sig på anläggningen. Vi erbjuder inte barnpassning.
 • Pga säkerhetsskäl, riskerar målsman avstängning om reglerna inte följs.

För mer info. maila kontakt@studioaktiv24.se eller ring 010-495 24 24


Nu lanserar vi ungdomsträning för ungdomar fr. 14 år!

 • Den minderåriga får träna tillsammans med målsman från det år de fyller 14 år till det år de fyller 16 år. (Målsman måste ha eget träningskort hos oss)
 • Träna dygnet runt för 149:-/månad vid tecknande av autogiro.
 • Medlemsavgift tillkommer med 175 kr.
 • Ingen bindningstid.
 • 3 månaders uppsägningstid.
 • Från och med det år den minderåriga fyller 16 år uppgår priset till ord. pris på 269:-/mån.