fbpx

SENIOR

Träning har ingen åldersgräns

seniorträning Eslöv hörby Bjuv åstorp Ljungbyhed

Att fortsätta vara aktiv som senior ger bästa förutsättningarna för ett långt och välmående liv. Genom att träna håller du musklerna i trim så att du kan möta vardagens alla prövningar. Det finns ett flertal positiva effekter av att träna som äldre. Bland annat minskar det risken för diabetes, stroke och hjärt-kärlsjukdomar. Träning stärker skelettet och dessutom utsöndras endorfiner när vi tränar, vilket gör att vi blir fulla av energi!

 

Vill du ha hjälp med att komma igång med din träning?

Kontakta vår Tomas Olsson som är senioransvarig hos oss, så hjälper han dig att komma igång! Du når Tomas på tomas@studioaktiv24.se eller via telefon 0763-16 17 30

seniorträning Eslöv Hörby Ljungbyhed Åstorp Bjuv

Gruppträning för 60+

På våra anläggningar i Eslöv, Hörby, Bjuv, Ljungbyhed och Åstorp har vi gruppträningspass speciellt anpassade för dig som är senior. Våra seniorträningar har varierande övningar med fokus på styrka, balans, rörlighet och kondition. Övningarna anpassas efter olika nivåer, så att alla kan delta. Våra erfarna instruktörer är med och visar under hela passet och motiverar passens deltagare.

I Eslöv och i Bjuv har vi även seniorspinning en gång i veckan där vi svettas och cyklar till härlig musik.

Målet med våra seniorpass är inte bara träningen, utan vi ser att kaffestunden efter varje pass är minst lika viktigt för hälsan och välbefinnandet!

Gruppträning ingår i alla våra kort. Här kan du läsa mer om våra bokningsregler.

HÖRBY KOMMUN

Gratis träning för dig som fyllt 75 år

Du Hörbybo som fyllt 75 år får nu en unik chans till fysisk aktivitet, samtidigt som du har kul och träffar nya vänner.

Hörby kommun bjuder dig under våren på 10 veckors ”prova på” träning med start den 4 maj 2021. Efter avslutad period erbjuder vi dig frisvårdsbidrag i samarbete med StudioAktiv24.

Vid frågor eller intresse kontakta Hörby kommun!

 Ingela Kristensson 0415-378269

Med tanke på covid-19 pandemi har kommunen vidtagit åtgärder!

 

Seniorträning +75 Hörby Kommun

Hörby Kommun erbjuder tillsammans med StudioAktiv24 gratis träning för alla +75 seniorer i Hörby kommun. StudioAktiv24 håller 2 träningar i veckan, Tisdagar och Torsdagar 14:00-14:45 för denna grupp. Det blir träning utomhus i en säker miljö. Förutom denna träning ingår all övrig seniorträning där det finns upp till 5 gruppträningspass att välja på. Promenadgrupper, balansträning och cirkelträning bara endel av träningen som erbjuds.

SENIORTRÄFF I EKEBY

Välkommen att kika in på vår nya otroligt fina anläggning i Ekeby. Senioransvarig finns på plats och informerar om träning för äldre. Vad erbjuder vi för grupptränin? Kan seniorer träna i gymmet? och mycket, mycket mer.

Har du frågor redan nu? Maila kontakt@studioaktiv24.se