fbpx

SENIOR

Träning har ingen åldersgräns

seniorträning Eslöv hörby Bjuv åstorp Ljungbyhed

Att fortsätta vara aktiv som senior ger bästa förutsättningarna för ett långt och välmående liv. Genom att träna håller du musklerna i trim så att du kan möta vardagens alla prövningar. Det finns ett flertal positiva effekter av att träna som äldre. Bland annat minskar det risken för diabetes, stroke och hjärt-kärlsjukdomar. Träning stärker skelettet och dessutom utsöndras endorfiner när vi tränar, vilket gör att vi blir fulla av energi!

Vill du ha hjälp med att komma igång med din träning?

Kontakta vår Tomas Olsson som är senioransvarig hos oss, så hjälper han dig att komma igång! Du når Tomas på tomas@studioaktiv24.se eller via telefon 0763-16 17 30

seniorträning Eslöv Hörby Ljungbyhed Åstorp Bjuv

Gruppträning för 60+

På våra anläggningar i Eslöv, Hörby, Bjuv, Ljungbyhed och Åstorp har vi gruppträningspass speciellt anpassade för dig som är senior. Våra seniorträningar har varierande övningar med fokus på styrka, balans, rörlighet och kondition. Övningarna anpassas efter olika nivåer, så att alla kan delta. Våra erfarna instruktörer är med och visar under hela passet och motiverar passens deltagare.

I Eslöv och i Bjuv har vi även seniorspinning en gång i veckan där vi svettas och cyklar till härlig musik.

Målet med våra seniorpass är inte bara träningen, utan vi ser att kaffestunden efter varje pass är minst lika viktigt för hälsan och välbefinnandet!

Gruppträning ingår i alla våra kort. Här kan du läsa mer om våra bokningsregler.