fbpx

Mat för dig som vill må bra!

Foodbox är ett beprövat koncept med flertalet färdiglagade rätter, speciellt framtagna för dig som vill må bra och komma i form. Med bra mat orkar du mer både i vardagen och på fritiden.

Foodbox passar dig som vill ha ett lättillgängligt och enkelt lunch- och middagsalternativ. Ät hemma, ta med dig till jobbet eller ät efter träningen. Oavsett så underlättar Foodbox i vardagen för dig som vill ta hand om din kropp genom att äta sunt och gott.

Maten innehåller en bra balans mellan protein, naturliga fetter och långsamma kolhydrater som håller dig mätt länge. All mat tillagas i Sverige och endast naturliga råvaror finns med. Samtliga maträtter är framtagna enligt Livsmedelsverkets rekommendationer och följer de Nordiska näringsrekommendationerna.

Foodbox finns att köpa på våra anläggningar i Eslöv, Hörby och i Bjuv.

Foodbox Challenge

Med jämna mellanrum startar vi igång en 8-veckorsutmaning för dig som vill komma igång med träningen, lära sig mer om kost och skapa en hälsosam livsstil. Utmaningen passar dig som vill göra en livsstilsförändring när det kommer till kost och träning. Under de 8 veckorna, tränar du tillsammans med en liten grupp på 4-6 personer med en personlig tränare en gång i veckan. Under dessa träffar kommer även er PT ge er kostrådgivning och lära er mer om kost och hur man skapar en hållbar och hälsosam livsstil. Under de första fyra veckorna äter du mat från Foodbox till lunch och middag, måndag till fredag. Efter dessa fyra veckor kommer ni själva få laga mat hemma utifrån reception och kostrådgivningen ni har fått av er PT. Under hela utmaningen kommer ni både få stöd från er PT och även från resten av gruppen. 

I Foodbox Challenge ingår:

  • Fri träning hos oss under 8 veckor.
  • Foodbox till lunch och middag, måndag till fredag under 4 veckor.
  • Kostrådgivning i grupp.
  • PT small group – träning i en liten grupp med en personlig tränare, 1 gång i veckan under 8 veckor.
  • Recept på hälsosamma måltider.

Pris: 2260 kr (Fakturan går att dela upp på två tillfällen)

En grupp måste bestå av 4 personer för att den ska kunna starta.

Intresserad? Håll utkik här och på vår Facebook-sida efter en ny omgång, eller maila info@studioaktiv24.se för att anmäla ditt intresse.

foodbox challenge