fbpx

En vinnare har korats efter röstning av en opartisk jury. Laget som fick ta emot checken på 10.000:- blev Eslövs IK F16. Lagets motivering med fokus på skadeförebyggande träning och sammanhållning fick juryn på fall.

Stort grattis tjejer!

 

Sara Belokozovska tar emot guldchecken av Studio Aktiv 24:s ägare Lasse Sjöholm.

 

 

Elin Hansson och Moa Larsson lovar att förvalta pengarna väl.

 

Vi vill också tacka övriga tävlande för fantastiska motiveringar och fint engagemang.


Så här gör du för att vara med och påverka vem som vinner årets förenings-julklapp:

  1. Läs igenom lagens motiveringar och bestäm vilken du tycker förtjänar att vinna priset
  2. Kommentera i vårt inlägg om Förenings-julklappen på Facebook eller Instagram vilket lag du tycker ska vinna och skriv en kort motivering.

Därefter kommer en jury från Studioaktiv 24 att utse en vinnare utifrån de insamlade motiveringarna. Sista dagen för att lämna in din röst och motivering på Facebook/Instagram är onsdagen den 9/12.

Lagen som tävlar är:

  1. Eslövs Golfklubb, seniorsektionen (damer och herrar 60+)
  2. Eslövs IK, F8
  3. Eslövs IK, F11
  4. Eslövs IK, F16
  5. EAI Bordtennis, Elitverksamhet
  6. EAI Bordtennis, Bordtennisgymnasiet

Lagens motiveringar:

  1. Eslövs Golfklubb, seniorsektionen (damer och herrar 60+)

Under det gångna golfåret, som p.g.a. pandemin inte kom igång förrän den 1 juli, har vi haft aktiviteter varje måndag och torsdag. Varje vecka har ett 100-tal golfare varit aktiva. Under säsongen (juli-sept) har det gjorts ca 1300 starter. 

”Vi seniorer, på den lilla vita svingar och slår
vilket gör att vi bara bättre och bättre mår.
Inte hjälper stön och suckar
när vi slicar och hookar.
Den lilla vita flyger och rullar
över fairway, bunkrar och kullar.
Ibland vi får leta bland buskar och snår 
men till sist den lilla vita hålet når!”

Vår tanke är att stärka gemenskapen i gruppen genom att anordna träffar med föreläsare som informerar om kost, motion och hälsa!


2. Eslövs IK, F8

Halloj!
Vi är ett härligt gäng på 21st 8åriga tjejer som spelar handboll i Eslövs IK. Vi älskar såklart handboll men tycker det är superkul att prova massa andra aktiviteter också. På våra träningar har vi provat på olika sporter så som gymnastik, fotboll, basket o frisbee. Nu hoppas vi dock vinna en peng för att kunna hyra in instruktörer och prova annat ex styrka, brottning, golf, boxning, bordtennis osv. Vi tror också att det hade funnits utrymme att hitta på något kul tillsammans och bygga upp lagkänslan. Att kanske kunna övernatta i någon stuga och ha team-buildning övningar.
Vi är svarta, vi är gula, vi kan dansa hula hula!


3. Eslövs IK, F11

Vi välkomnar nya lagkamrater till vår härliga sport. Att utvecklas som spelare är bra men att vara en bra kompis är bättre. Genom glädje och personlig utveckling sätter vi laget främst och upptäcker nya vänner. Gänget växer och för att våra engagerade ledare ska kunna svetsa samman oss ännu mer hoppas vi på en fin julklapp i år! Hohoho!


4. Eslövs IK, F16 (Vinnare av guldchecken)

Vi, Eslövs IK F16, hade verkligen glatts över att få denna fantastiska julklapp. På grund av Corona har vi sedan 28 oktober varken fått lov att träna handboll, spela matcher eller ens samlas för att träna utomhus tillsammans. Efter att inte träffats som ett lag på flera veckor hade exakta gemensamma aktiviteter varit roligt att genomföra när vi får samlas igen. Vi vet också att skadeförebyggande träning är viktigt, speciellt efter en lång (ofrivillig) paus. Om vi fått denna julklapp hade vi därför valt att spendera den på just detta. Någon gruppträning med instruktör från Studio Aktiv 24 hade julklappen också gått till. Denna julklapp hade alltså varit ovärderlig för oss på fler sätt. Lagsammanhållning, skadeförebyggande träning samt träningsvariation är alltså nyckelorden i vår motivering.


5. EAI Bordtennis, Elitverksamhet

Vi killar har de senaste 16 åren vunnit två SM Silver och tretton SM guld. Vi har även tagit plats i Europas finrum när vi vann Europacupen 2015 och kom tvåa i Champions League 2016.
Vi damer som endast spelat i elitserien i åtta år kan stoltsera med att ha vunnit fem guld och två silver.

Våra prestationer är unika inom svensk bordtennis och tillsammans med många andra bra idrottsinsatser i Eslöv har vi satt staden på idrottskartan.
God jul och gott nytt år till er alla önskar vi damer och vi killar från Eslövs två Pingisligan lag.


6. EAI Bordtennis, Bordtennisgymnasiet

Hösten 2006 startade föreningen tillsammans med gymnasieskolan och Eslövs kommun vårt nuvarande gymnasium.
Under åren har vi elever och tränare tillsammans med ovan nämnda byggt upp ett bordtennisgymnasium som är ett av de ledande i landet. Verksamheten utvecklas löpande och vi har idag alla förutsättningar som vi förväntar oss för att få både en utbildning samt en möjlighet till att bli bra i bordtennis. Den nybyggda skolan med alla de värden den ger, möjligheten till professionell daglig träning både i hallen och på Studio 24 skapar förutsättningar.
Utan oss elever som är navet hade inte föreningen eller kommunen haft ett idrottsgymnasium med bordtennisinriktning. Underbara trevliga helger framöver önskar ett gäng ungdomar från Berga idrottsgymnasium.