fbpx

Du är vad du äter!

Alla har vi olika mål och tankar med vår träning. Vissa tränar för att tappa eventuellt överflöd av kroppsfett, andra för att bygga muskler och bli större medan många helt enkelt bara mår bra av att röra på sig. Oavsett vad man vill uppnå med sin träning så är det viktigt att man utför övningar tekniskt riktigt och med en intensitet som är korrekt utefter målen. Det är dessutom av stor vikt att kroppen får möjlighet att vila mellan passen för att kunna tillgodogöra sig träningen.

Men något som är minst lika viktigt för att nå de resultat man önskar är att tillföra kroppen rätt näring. Utan en bra kosthållning så kommer all den tid och ansträngning man lägger på träningen till viss del vara bortkastad.

Det viktigaste är att äta en näringsrik och balanserad kost bestående av naturliga råvaror så som ägg, kött, fisk, pasta, potatis, grönsaker, frukt och så vidare. Kosttillskott kan inte ersätta den ”riktiga” maten, vilket själva namnet också antyder: tillskott till kosten du äter! Kosttillskott kan däremot komplettera din dagliga kosthållning på ett sätt som gör att du kan få ut optimalt av din träning. Detta då många idag, av olika anledningar, inte har möjlighet att få i sig rätt näring. Det är här kosttillskotten kan vara en bra hjälp!

Vi har det du behöver

Vi på Studioaktiv24 väljer ut alla våra kosttillskott med eftertanke och noggrannhet. Hos oss har du möjlighet att köpa de kosttillskott som vi anser håller absolut högsta klass inom de flesta områdena och prisklasser. Vi säljer utvalda högkvalitativa produkter från märken som Prime Nutrition, Quest Nutrition, Multipower, Celsius och Gainomax. På varje anläggning har vi nya, moderna kylar där våra medlemmar kan köpa kosttillskott dygnet runt. När det gäller produkter som inte är kylvaror, så som proteinpulver, omega-3 kapslar och kreatin så går det bra att köpa detta i receptionen. Vi erbjuder våra kunder att ta hem önskad produkt från hela Dalblads och Selfs sortiment mot beställning!

Välkommen in till oss för att få mer råd och tips om vilken produkt som passar just dig och dina mål!