fbpx

Meet and Greet

Lördag 24 oktober

Klockan 10.00

Norra storgatan i Bjuv

Brinner du för träning och att inspirera andra människor? Är du social, har utstrålning och gillar att stå i centrum?

Bli en del av instruktörsteamet i Bjuv!

Just nu söker vi efter fler talanger till vårt instruktörsteam i Bjuv. Vi söker efter instruktörer främst till våra Les Mills-koncept BodyPump, CXWorX, Sprint och BodyBalance, men även andra koncept finns möjlighet att utbildas inom. Som instruktörer hos oss håller du i ett till tre gruppträningspass i veckan på kvällar, helger eller tidiga morgnar. Du behöver inte ha någon erfarenhet för att bli instruktör hos oss. För rätt person erbjuder vi utbildning där vi står för utbildningskostnaderna.

Informationsträff för dig som vill arbeta som instruktör

Den 24 oktober bjuder vi in till en ”Meet and Greet”, en informationsträff för dig som är intresserad av och vill veta mer om hur det är att arbeta som instruktör hos oss. Under Meet and Greet kommer du att få prova på olika gruppträningspass för att se vilken gruppträningsform som du hade passat att vara instruktör i. Därför är det bra om du kommer träningsklädd. Kan du inte komma på Meet and Greet den 24 oktober? Hör av dig till oss ändå.

Anmäla dig till Meet and Greet genom att maila till Jessica, vår anläggningsansvarig i Bjuv på mailen jessica@studioaktiv24.se