fbpx

COVID-19

Våra åtgärder för du ska kunna träna säkert hos StudioAktiv24

Vi på Studioaktiv 24 tar smittospridningen på största allvar.  Vi följer noga Folkhälsomyndighetens och regeringens rekommendationer och uppdaterar direkt om läget skulle förändras. Allt för att våra medlemmar ska känna sig trygga.

Våra åtgärder efter regeringens beslut ang. Pandemilagen:

  • Vi har utöver våra ordinarie städrutiner satt in extra städresurser för att rengöra omklädningsrum, toaletter, träningsytor och utrustning med destileringsmedel med jämna mellanrum.
  • Handsprit och tvål finns ute på alla anläggningar och vi uppmanar alla våra medlemmar och personal att tänka extra mycket på hygienen. Vi vill att ni både före och efter användandet av träningsutrustning och maskiner torkar av dessa med destileringsmedel.
  • Vi kommer tills vidare tillåta sena avbokningar i vårt system för att undvika att medlemmar kommer hit med symtom. Varningar vid sen avbokning kommer därmed inte att skickas ut under denna period. Vi ber er avboka gruppträningspass och stanna hemma om ni känner er krassliga eller har förkylningssymptom. Vi kommer att ställa in gruppträningspass med 0 bokningar två timmar innan passtart.
  • Vi förbehåller oss rätten att ställa in gruppträningspass med färre än 3 bokningar. Därför är det viktigt att ni bokar in er på gruppträningspass som ni planerar att gå på.

 

VISA DITT COVID PASS REDAN NU

Regeringen har på remiss på att eventuellt införa COVID PASS även på gym. Om detta beslut träder i kraft vill vi vara så förberedda som vi kan. Redan nu kan du visa upp ditt COVID PASS på anläggningen eller skicka in detta via mail till den anläggningen du tränar på och på så sätt kunna fortsätta träna obehindrat. Skulle beslut träda i kraft kommer alla som inte uppvisat sitt COVID PASS spärras från inpassering på anläggningarna tills passet uppvisats. Har du frågor akn du skicka ett mail till kontakt@studioaktiv24.se eller skriv i chattfunktionen här på hemsidan.

 

 

VAD KAN DU GÖRA?

  • Stanna hemma vid minsta tendens till symtom
  • Respektera antalet personen som får vistas på samma ytan samtidigt.
  • Träna effektivt när du väl är på plats för att ge fler medlemmar möjlighet till träning.

 

VI HJÄLPS ÅT ATT HÅLLA GYMMEN ÖPPNA!

Om du har ytterligare frågor, når du oss på:

Du kan även komma och prata med oss i receptionen.